Skip to content

Was jij ook zo teleurgesteld toen het bericht naar buiten kwam, dat de Nijmeegse Vierdaagse niet door zou gaan vanwege de coronacrisis? Geen nood. Wandel de alternatieve Vierdaagse met het Nijmeegs Lopertje! Je schaft via de webshop al een blik met drop aan voor 8 euro 25.

Die teleurstelling kan ik mij namelijk heel goed voorstellen. Je hebt hard getraind om vier dagen te knallen en om te genieten van deze mooiste week van het jaar.  Ook zul je uitgezien hebben naar de leuke ontmoetingen met andere Vierdaagse Lopers. Want tijdens het wandelen langs de rivier de Waal, op de Zevenheuvelenweg en het onthaal op de Sint Annastraat en de Wedren ontstaan toch de mooiste gesprekken en ontmoetingen.

Drukke Vierdaagse met Het Nijmeegse Lopertje

Dat ga je nu wel missen. En jij niet alleen. Zelf was ik ook van slag toen ik het bericht hoorde. Want ik kijk elk jaar reikhalzend uit naar dit unieke evenement waar ik van kinds af aan te vinden ben. Vroeger al met oma op de Sint Annastraat en bij mijn oom en tante in Elst.

Alternatieve Vierdaagse met Nijmeegs Lopertje

Gelukkig heeft de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) een alternatieve Vierdaagse georganiseerd. Vanaf 21 tot en met 24 juli kun je meedoen aan de officiële Vierdaagse afstand 30, 40 of 50 km per dag. En speciaal voor de Alternatieve Vierdaagse zijn ook de opties 10 en 20 km toegevoegd.

Nog beter nieuws: iedereen kan zich inschrijven voor deze alternatieve wandelmars. Ook als je je niet eerder hebt ingeschreven of als je al was uitgeloot!

Dit jaar ga je namelijk wandelen in je eigen omgeving in plaats van op de routes van de “normale” Vierdaagse. Zo krijg je dus de kans om op een bijzondere manier jouw eigen omgeving met andere ogen te bekijken.

Via een speciaal daarvoor bestemde app kun je je route uitstippelen en bijhouden wat je gelopen hebt. Als je dit jaar ingeloot was voor de Vierdaagse en je de afstanden gelopen hebt, krijg je bovendien een aandenken van de organisatoren. Helaas geen kruisje, want dat is alleen bestemd voor de “normale” Vierdaagse. Was je niet ingeloot, maar doe je wel mee aan de Alternatieve Vierdaagse? Dan kun je dit aandenken alsnog bij de organisatie kopen.

Inschrijven voor de Alternatieve Vierdaagse doe je via https://www.wandel.nl/alternatieve-vierdaagse.htm.

Ludiek blikje met Nijmeegse Lopertjes

En als je dan toch op pad gaat, neem je meteen zo’n ludiek en typisch Nijmeegs blikje met Nijmeegse Lopertjes mee. Want wandelen doe je niet alleen!

Sfeer van de Nijmeegse Vierdaagse

Zo blijf je toch een beetje in de sfeer van de Nijmeegse Vierdaagse. En kun je terugdenken aan de Vierdaagse marsen van vorige jaren.

Wandelmaatje

Als je je wandelmaatjes meekrijgt, heb je gezelschap. Lukt dat nou niet, dan is het Nijmeegs Lopertje misschien wel een goede vervanging. De dropjes vergemakkelijken in ieder geval het contact met anderen, zodra je ze gaat uitdelen. Zo breek je toch weer het ijs en kom je op een gemakkelijke manier in contact met anderen.

Wat is het Nijmeegse Lopertje?

Voor wie het nog niet weet. Het Nijmeegs Lopertje is een dropje in de vorm van een wandelend mannetje. De lopertjes zijn in diverse verpakkingen en hoeveelheden te verkrijgen in de webshop. Wees er snel bij. Want op is op!

Lopertje Drop In Vierdaagse Blik

Lopertjes Drop in Vierdaagse blik

€8,25

Knop Nijmeegse Lopertjes bestellen

Meer producten in de webwinkel

Als je nieuwsgierig bent naar de andere producten van het Nijmeegs Lopertje, kun je een kijkje nemen in de webwinkel. Daar vind je allerlei souvenirs, (relatie-)geschenken en lekkernijen met een lokaal tintje. Klik op de link voor het assortiment.

Back To Top