Skip to content

 

Zakelijk geschenk

Ben je op zoek naar een origineel, zakelijk cadeau voor partners of werknemers? Een relatiegeschenk dat laat zien waar je vandaan komt, waar je hart ligt of wat je bindt? Het Nijmeegs Lopertje werkt samen met verschillende lokale ondernemers en heeft naast de eigen producten ook een mooi lokaal cadeau- of kerstpakket met Nijmeegse lekkernijen.

Cadeau blik

Nijmegen is een echte loopstad, denk aan de jaarlijkse Vierdaagse, met de bijbehorende Vierdaagsefeesten. Maar ook andere wandelevenementen zoals de Marikenloop en de Zevenheuvelenloop. De vorm van het Lopertje is bewust gekozen. Ontdek het leukste cadeau van Nijmegen: het Lopertje! Denk je aan Nijmegen, dan denk je aan de Nijmeegse Lopertjes! De Lopertjes drop worden niet meer geproduceerd. Wel zijn de overige producten volop verkrijgbaar. De cadeaublikjes Nijmegen/ Vierdaagse  kunnen eventueel met een andere drop gevuld worden.  

Personaliseren

Een persoonlijk cadeau? Het Nijmeegs Lopertje kan ook gepersonaliseerde cadeaupakketten samenstellen. Verras iemand met een typisch Nijmeegs cadeau dat verschillende Nijmeegse elementen bevat, zoals het Nijmeegs Lopertje blik, sleutelhanger, een tas of onderzetters. Neem gerust contact op voor de gepersonaliseerde cadeaupakketten. 

Logo

Er zijn er verschillende mogelijkheden, zoals een Nijmegen tas met eigen logo of een gepersonaliseerde droppot. Neem voor meer informatie contact op.

Telefoonnummer: 0618486911
Email: info@hetnijmeegslopertje.nl

 

Back To Top