skip to Main Content

Bestel lopertjes drop in Vierdaagse blik als cadeau voor degenen die de alternatieve Vierdaagse lopen of voor jezelf. Nu met extra Vierdaagse ansichtkaart!

Ken je het Vierdaagse blikje met de dropjes van het Nijmeegs Lopertje al? Uitgevoerd in de welbekende Vierdaagse kleuren oranje en groen. Met daarop alle bekende elementen afgebeeld die samenhangen met de Vierdaagse. Als decoratie onder andere de wandelschoen, de gladiool, het Vierdaagse kruisje, het lopertje, de Waalbrug, de Vierdaagsevlag. Typisch Nijmegen, dus.

Lopertjes drop in Vierdaagse blik

Campagne Lopertjes drop in Vierdaagse blikDit leuke bewaarblikje is gevuld met 200 gram lopertjes drop. Een leuk cadeau, een mooie herinnering aan de Vierdaagse en de prachtige stad Nijmegen.

Dit jaar geen Vierdaagse

Dit jaar is er helaas vanwege de coronacrisis geen Vierdaagse, het grootste wandelfeest ter wereld. Dus ook geen aanmoedigingen, huldiging en gladiolen op de Via Gladiola, geen kruisje. Bovendien geen Vierdaagsefeesten in de stad, op het eiland bij Lent of bij de Kaaij onder de Waalbrug.

Alternatieve Wandelvierdaagse

Wil jij je wandelmaatjes of stapvrienden laten weten, dat je ze mist dit jaar tijdens de Vierdaagse? Wil je ze belonen met die topprestatie die ze in hun eigen omgeving neerzetten tijdens de alternatieve Wandelvierdaagse?

Lopertjes drop met ansichtkaart

Bestel dit unieke Vierdaagse blik met de enige, echte Lopertjes drop nu met extra Vierdaagse ansichtkaart waar jouw persoonlijke boodschap op kan. Vermeld dit even bij de opmerkingen tijdens het bestelproces.

Presentje voor een ander

Wil je dit blikje als presentje aan een ander geven? Goed idee! Kies bij het afronden van je bestelling voor een ander bezorgadres. Laat bij de bestelnotities je persoonlijk boodschap achter die we op het kaartje kunnen toevoegen. Zo maken we samen anderen blij!

Knop Nijmeegse Lopertjes bestellen

Back To Top
BESTEL HET NIJMEEGS LOPERTJE EENVOUDIG VIA DE WEBSHOPBEKIJK ASSORTIMENT
+