Skip to content

Cadeau Nijmegen

De oudste stad van Nederland bestaat al bijna 2000 jaar: Nijmegen. Gelegen aan de Waal in Gelderland. Nijmegen is een bruisende stad vol energie, met een gezellige zuidelijke sfeer. Ontdek de bezienswaardigheden van Nijmegen; winkel door een van de oudste straten van Nederland, picknick in het Kronenburgerpark of maak een wandeling langs de Waalkade. Geniet van een borrel op een van de vele terrasjes of bezoek de Stevenskerk. Nijmegen heeft het allemaal! Wil je graag een cadeau uit de prachtige stad Nijmegen? Lees dan verder. 

Het Nijmeegs Lopertje begon als een dropje.  Zoete Lopertjes met licht zoute nasmaak, (deze worden niet meer geproduceerd).  Ook verkoopt het Nijmeegs Lopertje onderzetters, petten en nog veel meer! Elk product heeft eigen Nijmeegse elementen op de verpakking, zoals de Waagh, Marike van Nimwheghe, de Waalbrug of de Vasim. Een perfect cadeau voor echte Nijmegenaren!

Het Lopertjes drop

Nijmegen is een echte loopstad, denk aan de jaarlijkse Vierdaagse, met de bijbehorende Vierdaagsefeesten. Maar ook andere wandelevenementen zoals de Marikenloop en de Zevenheuvelenloop. De vorm van het Lopertjes drop is bewust gekozen. Ontdek het leukste cadeau van Nijmegen: het Lopertje! Denk je aan Nijmegen, dan denk je aan de Nijmeegse Lopertjes! Helaas worden de lopertjes drop niet meer geproduceerd.

Een typisch Nijmeegs cadeau

Het Nijmeegs Lopertje kan ook gepersonaliseerde cadeaupakketten samenstellen. Verras iemand met een typisch Nijmeegs cadeau dat verschillende Nijmeegs elementen bevat, zoals het Nijmeegs Lopertje blik, een lopertje sleutelhanger, een tas of onderzetters. Neem gerust contact op voor de gepersonaliseerde cadeaupakketten. 

Vierdaagse cadeau Nijmegen

Het Nijmeegs Lopertje heeft ook speciale Vierdaagse cadeaupakketten voor de wandelaars en Vierdaagse fans! In deze Nijmeegse cadeaupakketten zitten Vierdaagse elementen zoals een Vierdaagse pet, tas of het Vierdaagse Lopertje blik. 

Back To Top