skip to Main Content

Vierdaagse Souvenirs bieden troost…

Ben jij ook zo teleurgesteld, omdat de Nijmeegse Vierdaagse niet doorgaat vanwege de coronacrisis? Geen nood. Neem het Nijmeegs Lopertje mee tijdens een van  jouw wandelingen of tijdens de hopelijk nieuwe editie van de alternatieve Vierdaagse! Je schaft via de webshop al een blik met drop aan nu tijdelijk als troost van € 8,95 voor € 7,00 .

Inderdaad, die teleurstelling kan ik mij heel goed voorstellen. Je was net gestart met trainen om in de vierdaagseweek vier dagen te gaan knallen, gaat het evenement niet door. Dat snap ik. Want je hebt vast uitgekeken naar die leuke ontmoetingen met andere Vierdaagse Lopers. Er ontstaan bovendien tijdens het wandelen langs de rivier de Waal, op de Zevenheuvelenweg en het onthaal op de Sint Annastraat en de Wedren toch de mooiste gesprekken en ontmoetingen. Een troost je weet waar je nu aan toe bent.

Vierdaagselopers
Nijmegen, 15 Juli 2014
De tweede dag van de vierdaagse.
Foto: wandeling op de route

Dit ga je nu wel missen. En jij niet alleen. Zelf was en ben ik nog van slag toen ik het bericht hoorde. Want ik kijk elk jaar reikhalzend uit naar dit unieke evenement waar ik van kinds af aan te vinden ben. Vroeger al met oma op de Sint Annastraat en bij mijn oom en tante in Elst.

Nijmeegse Lopertjes tijdens Alternatieve Vierdaagse

Hopelijk komt de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) weer met een alternatieve Vierdaagse. En daar horen de Nijmeegse Lopertjes ook bij! Meerdere alternatieve initiatieven worden bekeken en ontplooid.

 

Blijf lekker wandelen

Blijf lekker wandelen en post jouw mooiste tips en wandelroutes gerust op de pagina van het Nijmeegs lopertje. Ja je leest het goed. Het Nijmeegs lopertje start een aprte pagina voor deze leuke routes en ideeën.

Neem de Nijmeegse Lopertjes mee tijdens het lopen

Blik drop Nijmeegs Lopertje met WaalbrugEn als je dan toch op pad gaat, neem je meteen zo’n ludiek blikje met Nijmeegse Lopertjes mee. Want zo’n dropje van het Nijmeegs Lopertje tijdens Alternatieve Vierdaagse is goed gezelschap! Zo blijf je toch een beetje in de sfeer van de Nijmeegse Vierdaagse. En kun je terugdenken aan de Vierdaagse marsen van vorige jaren.

Wandelmaatje

En als je je wandelmaatjes meekrijgt, heb je gezelschap. En dan deel je de dropjes van het Nijmeegs Lopertje natuurlijk rijkelijk uit. De dropjes vergemakkelijken in ieder geval het contact met anderen. Zo breek je toch weer het ijs en kom je op een gemakkelijke manier in contact met anderen. En ze geven je die extra energie die je nodig hebt om je wandeltocht succesvol te doorlopen.

Wat is het Nijmeegse Lopertje?

Voor wie het nog niet weet. Het Nijmeegs Lopertje is een typisch Nijmeegs dropje in de vorm van een wandelend mannetje. De lopertjes zijn in diverse verpakkingen en hoeveelheden te verkrijgen in de webshop. Wees er snel bij. Want op is op!

Bestellen doe je via de webshop of via de knop onder deze pagina.

Knop Nijmeegse Lopertjes bestellen

Back To Top
BESTEL HET NIJMEEGS LOPERTJE EENVOUDIG VIA DE WEBSHOPBEKIJK ASSORTIMENT
+