skip to Main Content

Het lokale cadeau/ kerstpakket

We hebben een mooi cadeau/ kerstpakket met lokale producten in ons aanbod. Het pakket op de foto hierboven is € 50,- ex BTW.

Basispakket

Het Nijmeegs lopertje heeft een basispakket samengesteld, dat naar wens is aan te vullen. In het basispakket zitten onder andere 2 heerlijke biertjes, mosterd, chocola, Het Nijmegen cadeau blik met Lopertjes drop en de Nijmegen tas € 28,24 ex btw

Liever geen bier in het pakket maar heerlijke lokale vruchten sappen of wijn uit Groesbeek (+ €5,-) geen probleem.

Samenwerking met lokale bedrijven

Het Nijmeegs lopertje werkt samen met  diverse  lokale bedrijven: Bierbrouwerij de Hemel, Landwinkel de Woerdt Ressen,Belga Nijmegen VKTD, Het Nimweegs kerstpakket, be-o bottle, Correctbook. Ook de inpakwerkzaamheden worden MVO uitgevoerd.

Daardoor zijn we in staat mooie, gevarieerde pakketten samen te stellen, waarbij je de de lokale ondernemer steunt. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden vul dan het contact formulier in

 

Kerstdoos

We verpakken de pakketten in een mooie kerstdoos. We kunnen de kerstpakketten leveren op een vaste locatie, maar verzenden kan natuurlijk ook.

Een voorbeeld pakket vind je hier: https://hetnijmeegslopertje.nl/product/cadeau-pakket-minimaal-met-uitbreiding/

Neem voor de diverse mogelijkheden contact met ons op.

Blikjes Lopertjes drop

Het Nijmeegs lopertje ook bij jou in de winkel?

De producten van het Nijmeegs lopertje zijn ook voor wederverkopers beschikbaar. Neem gerust contact op voor de voorwaarden. tel: 06 1848 6911 of info@hetnijmeegslopertje.nl

Het Nijmeegs lopertje als relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een origineel, zakelijk cadeau voor relaties of werknemers? Een relatiegeschenk dat laat zien waar je vandaan komt, waar je hart ligt of wat je bindt? Het Nijmeegs lopertje werkt samen met zoveel mogelijk lokale ondernemers en heeft naast de eigen producten ook een mooi lokaal cadeau /kerstpakket.

Cadeau blik

Het Nijmeegs lopertje heeft leuke cadeau blikjes – typisch Nijmeegs gericht op de Vierdaagse , Nijmegen of heel Hollands – met de heerlijke Lopertjes drop erin.

Personaliseren

Wij kunnen bijvoorbeeld door middel van een kaartje het cadeau personaliseren.  Met je eigen, persoonlijke boodschap erop. Zodat de ontvanger een gevoel van waardering krijgt.

Logo

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht je van de Nijmegen tas met eigen logo erop. Neem voor de mogelijkheden gerust contact op info@hetnijmeegslopertje.nl of bel 06 1848 6911.

Snoeppotten gevuld met Lopertjes drop

Gepersonaliseerde zakjes drop

Het Nijmeegs lopertje gepersonaliseerd

Het is mogelijk om het Nijmeegs lopertje te personaliseren voor zakelijk gebruik of voor een bijzondere gelegenheid, zoals een netwerkbijeenkomst, beurs, bruiloft of feestje. Want met een eigen tekst of logo op het zakje, potje, blikje of onderzetters maak je er al een leuke weggever van.

Eigen tekst of logo

Dit personaliseren doen wij d.m.v. een sticker, graveren of een wikkel. Onze producten zitten bovendien in mooie blokzakjes. Deze zijn ook geheel foodsafe en recyclebaar. Neem voor de diverse mogelijkheden contact  met ons op.

Het Nijmeegse Lopertjes maandabonnement

Wij bieden bovendien de mogelijkheid om ervoor te zorgen, dat er altijd heerlijke Lopertjes drop op de balie of in het kantoor aanwezig is. Want wij sturen daarvoor maandelijks nieuwe voorraad als vulling voor de lege pot. Bij de eerste bestelling ontvang je een stevige, glazen pot gevuld met de lekkerste dropjes van Nijmegen, de Lopertjes.

Natuurlijk staat het je vrij deze ook bestellen voor thuis! https://hetnijmeegslopertje.nl/product-categorie/relatie-geschenken/

Pot met drop

Steek de medewerkers eens een hart onder de riem met een leuke attentie.

Lopertjes drop in een pot

Een leuk potje gevuld met smakelijke Lopertjes drop. Leuk voor op kantoor op een centrale plek. Waar iedereen een keer een dropje kan pakken. We hebben potten in alle soorten en maten. Ga voor het aanbod van potten en blikjes naar de webshop.

Etiket

Op het potje komt vervolgens een etiket met jouw persoonlijke boodschap. Ook kun je kiezen voor een set onderzetters met leuke spreuken. Of bestel een gepersonaliseerde onderzetter of zet je eigen gelukwens of logo op alle 6. Het is allemaal mogelijk.

Zevenheuvelenloop

  Op 19 en 20 november zal de zevenheuvelen loop weer plaatsen. De inschrijving is…

Lees meer

Sponsoring

Het Nijmeegs lopertje is vanaf september sponsor van een dameshockey team van NMHC.  

Lees meer

Korte terugblik 100ste Vierdaagse en zijn feesten.

De 100ste Vierdaagse en zijn  feesten zitten er weer op. Wat kan Nijmegen en het…

Lees meer
Back To Top