Skip to content

Het Nijmeegs lopertje

Het Nijmeegs lopertje is het smakelijkste souvenir van Nijmegen. Dit unieke dropje zit in een echt Nijmeegse verpakking en is ook verkrijgbaar in een Vierdaagseverpakking. De blikken verpakking zorgt ervoor dat het product goed beschermd is en makkelijk in een tas, rugzak of koffer mee te nemen. Het is een leuk streekproduct. Ideaal als relatiegeschenk, om cadeau te geven of om zelf mee naar huis te nemen, zodat je een mooie en warme herinnering aan onze stad of evenement hebt.

Over ons

Mijn naam is Marloes Jansen.

Na jarenlang in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, was het moment daar om een carrièreswitch te maken.

Als geboren Nijmegenaar in de wijk Neerbosch-Oost, draag ik de stad Nijmegen een warm hart toe. Ik ben trots op onze stad en wil dit warme gevoel overbrengen met mijn producten.

Als klein meisje keek ik ieder jaar al uit naar de parachutisten die gingen landen in het Goffert stadion en stond ik ieder jaar meermalen langs de route om de wandelaars aan te moedigen. Logeren bij een tante in Elst om de eerste wandelaars daar te begroeten. Bij oma aan de St. Annastraat voor de intocht. Wat verbaasde mij het om al die meubels al dagen van te voren in een omheind gebied klaar te zien staan.

Sinds ik in Lent/ Oosterhout woon sinds 2005 hebben wij nog geen vierdaagse overgeslagen. Het eerste jaar werden we om 04.00 gewekt door een leuk muziekbandje. Helaas is deze alweer een aantal jaren gestopt. Zo rond de klok van 04.30 uur stonden wij de wandelaars al aan te moedigen en bleven tot de bezemwagen kwam. Oké, wij haalden ook wel eens een kopje koffie of boterham.

De kinderen delen altijd wat lekkers uit en ieder jaar verbaast het ons hoe snel alle dropjes weer op zijn.

Samenwerking

Er wordt zoveel mogelijk naar samenwerking gezocht met bedrijven en ondernemers uit de regio Nijmegen. Mijn speciale dank gaat uit naar Kyah ter Haar Romeny www.romeny.nl  Zij heeft mijn ideeën op een fantastische manier vorm gegeven.

In de media

Op zondag 10 april was ik te gast bij radioprogramma stem van de stad van N1. Hier mocht ik vertellen over mijn bedrijf Het Nijmeegs lopertje.

Back To Top