Skip to content

Ben je op zoek naar een leuk souvenir uit Nijmegen?

Nijmegen is de oudste stad van Nederland en is al zo’n 2000 jaar oud. Het ligt in Gelderland aan de Waal. Het bruist Nijmegen van energie en straalt het een jonge en zuidelijke sfeer uit. Nijmegen kent vele bezienswaardigheden, picknick in het Kronenburgerpark, winkel in de oudste straat van Nederland of wandel langs de Waalkade. Bezoek de Stevenskerk of geniet van een biertje op de Grote Markt. Nijmegen heeft het allemaal! Wil je graag een souvenir uit Nijmegen of een typisch Nijmeegs cadeau? Lees dan verder. 

Het Nijmeegs Lopertje verkoopt zoete dropjes met licht zoute nasmaak. Naast drop verkoopt het Nijmeegs Lopertje ook onderzetters, tassen en nog veel meer! Elk product heeft eigen Nijmeegse elementen, perfect voor een souvenir of als cadeau!

Het Lopertjes drop

Het doel was om heerlijk Nijmeegs product ontwikkelen. Van oudsher is Nijmegen al een echte loopstad, denk aan de grote Nijmeegse Vierdaagse die jaarlijks plaatsvindt. Maar ook aan andere loopevenement zoals de Zevenheuvelenloop, Marikenloop, Eiland Run, Bruggenloop, Kalorama Wandeltocht en avondvierdaagse. De vorm van het Lopertjes drop is dus bewust gekozen. Geef bijvoorbeeld het Lopertjes drop als souvenir of cadeau aan wandelaars tijdens de Vierdaagse met het speciale Vierdaagse dropblik, zodat zij deze ervaring niet snel zullen vergeten. Ontdek het lekkerste dropje van Nijmegen: het Lopertje! Want denk je aan Nijmegen, dan denk je aan de Nijmeegse Lopertjes! ( de lopertjes drop wordt sinds 2022 niet meer geproduceerd)

Streekproducten Nijmegen

Naast het Lopertjes drop verkoopt het Nijmeegs Lopertje ook andere souvenirs uit Nijmegen. Ontdek de lekkerste streekproducten van Nijmegen in één pakket, met chocolaatjes van een Nijmeegse chocolaterie, winegums van het Nijmeegs Lopertje en biertjes en mosterd van Brouwerij de Hemel. 

Souvenir Nijmegen

Combineer de lekkernijen uit Nijmegen met andere producten van het Nijmeegs Lopertje zoals een Vierdaagse pet, tas, onderzetters of sleutelhanger. Heb je liever een specifiek Vierdaagse souvenir? Het Nijmeegs Lopertje heeft ook speciale Vierdaagse cadeaupakketten voor de wandelaars en Vierdaagse fans!

Back To Top