Skip to content

Een cadeau voor wandelaars: geef een Nijmeegs Vierdaagse Souvenir!

Helaas gaat dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse weer niet door vanwege de corona crisis. Vind hier een leuk troost cadeau voor wandelaars die dit jaar helaas niet de Vierdaagse kunnen lopen! Een Nijmeegs Vierdaagse Souvenir voor jezelf of je wandelmaatje.

De Nijmeegse Vierdaagse

De Nijmeegse Vierdaagse is een wandelevenement van dinsdag tot en met vrijdag. Al sinds 1909 wordt ieder jaar de Nijmeegse Vierdaagse gehouden. De Vierdaagse kent drie afstanden: 30, 40 en 50 kilometer per dag met andere route door het Gelderse, Brabantse of het Limburgse land, in de wijde omgeving van de stad Nijmegen. 

De Alternatieve Vierdaagse

Wandelen door Nijmegen en omgeving, mensen ontmoeten en met hen kletsen, de sfeer en aanmoediging langs de kant. Jammer genoeg moet je de Vierdaagse in Nijmegen weer een jaar missen. Dit jaar  komt de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) weer met een Alternatieve Vierdaagse. Met behulp van een wandelapp kan je mee doen met de Alternatieve Vierdaagse. Om de drukte te vermijden zijn er verschillende wandelroutes van 10km – 50km. Ook bij dit alternatief zijn de Nijmeegse Lopertjes niet te missen! 

Blijf lekker wandelen!

Ondanks de teleurstelling kan je toch lekker blijven wandelen. Via mijn Facebook Pagina kunnen wandelliefhebbers hun mooiste tips en wandelroutes delen. Plaats hierop ook jouw mooiste foto en laat zien waar jij jouw Nijmeegs Vierdaagse Souvenir mee naar toe neemt! Ook vind je hier de leukste updates over Het Nijmeegs Lopertje. 

Op zoek naar een cadeau voor wandelaars?

Loop jij vaak de Vierdaagse en ben je op zoek naar een leuk cadeau voor wandelaars, voor jezelf, familie of vrienden? Het Nijmeegs Lopertje heeft een uitgebreid assortiment met dropjes en andere Nijmeegs Vierdaagse souvenirs. 

Koop hier jouw Nijmeegs Vierdaagse Souvenir.

Om de Vierdaagse te eren, kan je hier het perfecte Nijmeegs Vierdaagse Souvenir samenstellen. In het Vierdaagse blik zit snoepgoed wat helemaal in de sfeer is van het grootste Nederlandse wandelevenement, een leuk cadeau voor wandelaars!  

Back To Top